Donacija Roche

Ovu objavu počinjemo prenoseći ono što su napisali naši prijatelji iz Roche LTD, koji su od početka rada našeg Saveza podrška različitim sprovedenim aktivnostima: “Djeca su naše najveće blago, bogatstvo, budućnost. Radi djece se uvijek trudimo uraditi najbolje što znamo i možemo.

Radi djece svake godine obilježavamo manifestaciju “Roche dječija šetnja” kroz koju pomažemo djeci u najranjivijim područjima svijeta, od osnovnih životnih namirnica koje život znače do neophodnog školovanja kako bi im osigurali bolje uslove za život i njihovu budućnost.

I mi u Roche BiH još od 2011. godine nastojimo da na razne načine i kroz različite aktivnosti pružimo podršku djeci u lokalnim zajednicama uz organizaciju zajedničkih šetnji, edukativnih aktivnosti i radionica, obezbjeđenje školskog pribora i opreme.

Bez obzira na pandemiju, i ove godine smo obilježili dječiju šetnju na malo drugačiji način. Šetali smo i družili se virtuelno, naši najmlađi su crtali za djecu iz  Savez za rijetke bolesti Republike Srpske, a mi smo im uz najljepše želje pružili podršku kakvu smo mogli osigurati u datim okolnostima.”

A osigurali su 91 paket školskog pribora za naše školarce i  44 paketa pelena za našu dječicu veliku i malu! Kampanji farmaceutske kompanije Roche pridružila se i kompanija Mega Trade System donacijom 10 paketa pelena Tena.

Hvala Roche LTD!