Humanitarna trka COLOR FUN RUN

Humanitarna trka COLOR FUN RUN

 

Kakva je to “šarena” trka?

Najšarenija urbana trka odvija se na način, da učesnici prođu start u čistoj bijeloj majici, a volonteri i navijači ih po svakom pređenom kilometru zasipaju najveselijim organskim bojama.

Staza Color Fun Run trke duga je 3 kilometra i trči se od cilja u tvrđavi Kastel, kroz centralnu ulicu Kralja Petra I Karađorđevića do Narodnog pozorišta RS, odakle se trkači vraćaju istom rutom do cilja u tvrđavi Kastel.

 

 

 

 

 

 

 

Kako se registrovati za “šarenu” trku?

Da biste se registrovali i zvanično postali učesnik jedne od trka u okviru RMC Banjaluka polumaratona pa i ove najveselije COLOR FUN RUN trke potrebno je da se prijavite i popunite službeni formular za učešće u jednoj od trka RMC Banjaluka polumaratona na linku https://runandmorecommunity.com/ kliknite na Register. Popunjavanjem prijave na ovom sajtu registrujete se za trku nakon uplate, a istovremeno imate nalog preko kojeg možete prijaviti djecu. Odrasli se prijavljuju samostalno svako na svoj nalog.

O bezbjednosti trkača brine organizator, koji će preduzeti sve mjere da bi trkači bili bezbjedni. U zoni starta nije dozvoljen je pristup osobama mlađim od 7 godina. Na trasi ili na startu/cilju Color Fun Run trke nije dozvoljeno kretanje kućnih ljubimaca, niti bilo kakvih vozila na točkovima. Trkači odmah moraju napustiti trku, ako to od njih zatraži službeno lice.

Ukoliko iz bilo kog razloga trka mora biti otkazana (vremenski uslovi, nepredviđeni događaji) startnine se ne vraćaju. Ukoliko osoba koja je uplatila startninu ne može da nastupi, startnina može biti prenijeta na drugu osobu, ali ne i na dan trke. Učesnici treba da nose isključivo bijele majice, koje će dobiti u svojim startnim paketima.

Učesnici Color Fun Run trke moraju završiti svoju trku za 40 minuta. Svi učesnici koji se zadese na ulici poslije vremenskog limita, biće zamoljeni da završe trku na trotoaru.

 

Cijena startnine

 

 

 

 

 

Kako platiti učešće u “šarenoj” trci?

Uplata za Color Fun run trku je 10KM do 01.07.2020. a kasnije je 15KM po osobi. Uplatiti se moze nakon što popunite prijavu jednim od ponuđenih načina:

1.Kreditnom karticom visa ili master card;

 

 

 

 

2.Uplatnicom na banku;

 

 

 

 

3. Ili u i u knjižari My book u centru Banja Luke preko puta glavne pošte Srpske.

Ako s vama u trci učestvuju maloljetni članovi porodice možete ih prijaviti preko svog naloga. Ulogujete se na svoj formirani nalog na početnoj strani za prijavu i kliknete zeleno dugme Buy more races (kupi još) i dalje plaćate na način koji ste odabrali.

 

Pravila trke:

  • Trkači na start dolaze najkasnije pola sata pred početak trke;
  • U zoni starta nije dozvoljen pristup takmičarima bez broja;
  • Trkači su dužni da prate uputstva oficijelnog spikera, sudija na startu i organizacionog osoblja (volontera, redara);
  • U zoni starta nije dozvoljen pristup osobama mlađim od 7 godina;
  • Na trasi ili na startu/cilju Color Fun Run trke nije dozvoljeno kretanje kućnih ljubimaca, niti bilo kakvih vozila na točkovima;
  • Trkači su dužni da nose isključivo bijelu majicu koja se nalazi u učesničkom paketu;
  • Vremenski limit za trku zadovoljstva je 40 minuta;
  • Trkači koji se ne osjećaju dobro, mogu da se obrate medicinskim volonterima.

 

Ne zaboravite da svaki vaš kilometar možete da prodate na način opisan ovde https://runandmore.org/trcimo-humano-trcimo-za-rijetke/