Prehrambeno-higijenski paketi

Savez za rijetke bolesti Republike Srpske, zajedno sa Centrom “Dajte nam šansu-Zvjezdice” i  Djeca Svjetlosti, zajedničkom inicijativom

 

obratili su se Vladi Republike Srpske i dobili podršku za nabavku prehrambeno-higijenskih paketa za svoje porodice. U inicijativu smo uključili i Kuću radosti-Centar za porodicu, Udruženje Roditelja Duga, MNRL Gradiška i porodice djece sa poteškoćama u razvoju iz Kneževa.  Ukupno je  nabavljeno i podjeljeno 568 paketa za porodice iz svih navedenih udruženja.
U vrijeme vanrednog stanja izazvanog pandemijom virusa korona donesene su mjere koje su pomogle i našim porodicama, a ono što je posebno značajno je što su obuhvaćene mnoge porodice na teritoriji cijele Republike Srpske. Zahvaljujući Pošte Srpske 165 paketa su uručeni na adrese članova Saveza za rijetke bolesti, Zvjezdica i Djece svjetlosti. Za sve porodice iz Banja Luke, Savez je organizovao isporuku na kućnu adresu.
Zahvaljujemo se Vladi Republike Srpske na dobrim mjerama koje su donesene u vanrednom stanju a odnosile su se na naše porodice.